Üzleti magánnyomozók a gazdasági társaságok, vállalatok életében

Kezdőlap » Magánnyomozó » Üzleti magánnyomozók a gazdasági társaságok, vállalatok életében

A virágzó gazdasági helyzet elkerülhetetlenül bűnözéshez vezet. A kereskedelem, az ipar, a szolgáltatók és a bankok sok esetben szenvednek. Az adatlopás, a szabotázs, a verseny megsértése, a vagyoni és más hamisítási bűncselekmények a leggyakoribbak közé tartoznak, amelyek a gazdasági társaságok, vállalatok, gyárak, üzleti élet szereplőinek kárára történik.

A vállalat adatszivárgóinak azonosítása magánnyomozókkal

A bűnözés típusai, amelyekkel a vállalatoknak, gazdasági társaságoknak az üzleti életben foglalkozniuk kell, széles skálán mozognak. A elkövetett bűncselekmények, mint például a betörés vagy bolti lopás ugyanúgy részét képezik ennek, mint az ipari kémkedés vagy a versenytársak szabadalmi jogsértései. A folyamatos növekedés elsősorban az internetes bűnözés és az adatlopás területén regisztrálható. A versenytársak, a korrupt alkalmazottak különféle módokon jutnak kényes vállalati információkhoz, például építési és gyártási tervekhez, vevői és beszállítói adatokhoz.

A sokéves fejlesztés, elemzés vagy a gyártás során létrehozott termékek, szolgáltatások azonnal, nagy erőfeszítés nélkül, és így olcsóbban is forgalomba hozhatók. Az üzleti magánnyomozók  rekonstruálják az események menetét, meghatározzák, ki a felelős a cselekményért, gyakran a vállalaton belül (például: megvesztegetés, vezetőség zsarolása), bizonyítékot szolgáltatunk, amely a bíróságon is felhasználható.

IT biztonsági partneri együttműködés

Az együttműködésben dolgozó IT biztonsági szakmérnökökkel közösen segítünk megvédeni a lakó-, gyár- és irodaépületeket, a biztonsági hiányosságokat feltárjuk, átfogó optimalizálást végzünk.

Együttműködő partnerünknél a legmagasabb végzettséggel rendelkező IT biztonsági szakmérnökök dolgoznak, akik a vállalatok, gazdasági társaságok, bankok, üzleti tevékenységet végzőknél a cégekre vonatkoztatva betörésteszteléssel, rosszindulatú programok felkutatásával, sebezhetőségi elemzésekkel foglalkoznak, az elkövetőket monitorozzák.

A vállalatok, gazdasági társaságok, bankok, üzleti élet szereplőinek ajánljuk a kiberbiztonságot, amelynek első lépésétől kezdve, az internetes lábnyomokat követve, a felderítésen keresztül, a feltárt sérülékenységek kihasználásáig terjedően vizsgálatok sorozatán halad át.

A képzett informatikus mérnökök a rosszindulatú programok szempontjából képesek meghatározni a szoftver eredetére vonatkozó információkat. Teljeskörű biztonsági feltérképezés az etikus hacker szemszögéből.

Az ITAMOL Magánnyomozó iroda törvényességre épülő, bizalmi, diszkrét, titoktartásra
kötelezett!

Az IT biztonsági szakmérnökök megbízható partnerei az ITAMOL Magánnyomozó Irodának az  IT biztonsági projektekben, szakmai titoktartásra kötelezettek!