Üzleti magánnyomozók a gazdasági társaságok, vállalatok életében

Kezdőlap » Magánnyomozó » Üzleti magánnyomozók a gazdasági társaságok, vállalatok életében

A virágzó gazdasági helyzet elkerülhetetlenül bűnözéshez vezet. A kereskedelem, az ipar, a szolgáltatók és a bankok sok esetben szenvednek. Az adatlopás, a szabotázs, a verseny megsértése, a vagyoni és más hamisítási bűncselekmények a leggyakoribbak közé tartoznak, amelyek a gazdasági társaságok, vállalatok, gyárak, üzleti élet szereplőinek kárára történik.

A vállalat adatszivárgóinak azonosítása magánnyomozókkal

A bűnözés típusai, amelyekkel a vállalatoknak, gazdasági társaságoknak az üzleti életben foglalkozniuk kell, széles skálán mozognak. A elkövetett bűncselekmények, mint például a betörés vagy bolti lopás ugyanúgy részét képezik ennek, mint az ipari kémkedés vagy a versenytársak szabadalmi jogsértései. A folyamatos növekedés elsősorban az internetes bűnözés és az adatlopás területén regisztrálható. A versenytársak, a korrupt alkalmazottak különféle módokon jutnak kényes vállalati információkhoz, például építési és gyártási tervekhez, vevői és beszállítói adatokhoz.

Az Ön általi sokéves fejlesztés, elemzés vagy a gyártás során létrehozott termékek, szolgáltatások azonnal, nagy erőfeszítés nélkül, és így olcsóbban is forgalomba hozhatók. Az üzleti magánnyomozók  rekonstruálják az események menetét, meghatározzák, ki a felelős a bűncselekményért, gyakran a vállalaton belül (például: megvesztegetés, vezetőség zsarolása), bizonyítékot szolgáltatunk, amely a bíróságon is felhasználható.

IT biztonsági szakértők, szakmérnökök a magánnyomozók mellett,  együttműködve

Az együttműködésben dolgozó IT biztonsági szakmérnökökkel közösen segítünk megvédeni a lakó-, gyár- és irodaépületeket, a biztonsági hiányosságokat feltárjuk, átfogó optimalizálást végzünk.

Együttműködő partnerünknél a legmagasabb végzettséggel rendelkező IT biztonsági szakmérnökök dolgoznak, akik a vállalatok, gazdasági társaságok, bankok, üzleti tevékenységet végzőknél a cégekre vonatkoztatva betörésteszteléssel, rosszindulatú programok felkutatásával, sebezhetőségi elemzésekkel foglalkoznak, az elkövetőket monitorozzák.

A vállalatok, gazdasági társaságok, bankok, üzleti élet szereplőinek ajánljuk a kiberbiztonságot, amelynek első lépésétől kezdve, az internetes lábnyomokat követve, a felderítésen keresztül, a feltárt sérülékenységek kihasználásáig terjedően vizsgálatok sorozatán halad át.

A képzett informatikus mérnökök a rosszindulatú programok szempontjából képesek meghatározni a szoftver eredetére vonatkozó információkat. Teljeskörű biztonsági feltérképezés az etikus hacker szemszögéből.

A XXI. században szükségük van a vállalatoknak, gazdasági társaságoknak, az üzleti élet szereplőinek minőségi betöréstesztelési és IT biztonságot jelentő projektekre, az auditok minőségi ellenőrzése vonatkozásában.

Szüksége van mindenkinek awareness – kiberbiztonsági – tréningekre, megoldásokra, a biztonsági tudatosság kiépítésére.

IT biztonsági Partnerünk vizsgálatai között megtalálhatók:

 • weblapok, nagyvállalati banki megoldások sérülékenység elemzése,
 • crypto és devizapiaci és a váltást megvalósító honlapok,
 • nemzetközi piacokon megtalálható befektetési és pénzügyi szolgáltató belső hálózati és szoftverek vizsgálata,
 • webes és mobil applikációk tesztelése, a sérülékenységek kockázatának csökkentése,
 • crypto pénzmozgások oldalának tesztelése, javítása,
 • külső, belső, Wi-Fi hálózati betöréstesztelése,
 • vékony, vastagklienses, forráskódok alkalmazások sérülékenység elemzése,
 • Mainframe, AS400-as rendszerek sérülékenység elemzése,
 • jelszó törés, jelszavak gyengeségeinek feltárása,
 • autóipari, ipari, IOT és SCADA sérülékenység elemzés,
 • lebonyolított phishing “támadás” szimuláció, a kinyert adatok gyűjtése, elemzése és statisztikai kimutatások végzése.

IT biztonsági partnerünk elismert engedélyekkel rendelkezik: OSCP, OSWP, CEH, ISO 27001.

Az ITAMOL Magánnyomozó iroda törvényességre épülő, bizalmi, diszkrét, titoktartásra
kötelezett!

Az IT biztonsági szakmérnökök megbízható partnerei az ITAMOL Magánnyomozó Irodának a betöréstesztelésben, IT biztonsági projektekben.