Üzleti hírszerzés – ITAMOL Magánnyomozó Iroda

Kezdőlap » Magánnyomozó » Üzleti hírszerzés – ITAMOL Magánnyomozó Iroda

 

Az üzleti hírszerzés iránti igény hazánkban is felerősödött, a gazdaságirányításnak az egyik alkotóelemévé vált, ezért sok esetben lehet szükség egy profi üzleti magánnyomozó diszkrét munkájára. A cél minden esetben a gazdasági biztonság megteremtése és fenntartása vállalati szinteken.

A versenyképesség kiemelkedően fontos feltétele a pontos és megbízható forrásból származó üzleti információ ismerete. Az egyes vállalkozásoknak szükségük van arra, hogy ismerjék saját üzleti környezetüket, valamint felkészüljenek a változásokra. Rugalmasnak kell lenni ahhoz, hogy a kockázatok, a váratlan helyzetek iránti érzékenységet az üzleti hírszerzés igényének alkalmazásával csökkentsék. Ha a vállalkozás környezetéből kiszűrődnek információk, stratégiák, újítási és fejlesztési elképzelések, akkor minden esetben gyanakodhatunk arra, hogy a konkurencia pontos képet kap a cégről és tudnak minden lépésről. Ennek törvényes feltérképezésében segít az üzleti magánnyomozó.

üzleti magánnyomozó

A legfontosabb erőforrást az üzleti információk jelentik, ezért egyre több vezető él a versenypiaci hírszerzés legális lehetőségeinek kihasználásával. Tájékoztatás az Üzleti információk védelméről menü alatt.

Professzionális magánnyomozó irodánkban olyan üzleti magánnyomozó végzi el a feladatot, aki más egyetemi végzettségekkel és szakértői tapasztalatokkal bíró szakember is egyben. Ehhez a munkához nem elegendő az, hogy valaki egyszerűen magánnyomozó: ennél sokkal nagyobb rálátással kell bírni az élet más szakterületeire, rugalmasnak és nem utolsó sorban gyorsnak kell lenni. Az adatgyűjtés és információszerzés kizárólag törvényes keretek között, az adatvédelmi szabályoknak megfelelően történik, és csak több évtizedes gyakorlat, valamint több szakmai területen szerezett tapasztalat birtokában lehetséges.

  • Az üzleti magánnyomozó hírszerzési tevékenysége legális, magánnyomozó hatósági engedéllyel történő adat- és információszerzésen, illetve bizonyítékok beszerzésén alapul. Le kell szögezni, hogy legális tevékenység, éppen ez különbözteti meg a kémkedéstől.
  • Az üzleti hírszerzés, más néven adat- és információgyűjtés azokon a termelői, kereskedői, gazdasági, szolgáltatói piacokon fontos, ahol a versenyben lévők megközelítőleg azonos feltételekkel tevékenykednek, és igyekeznek eladni termékeiket. Tudjuk jól, nincs egységes használati utasítás, és nagy a piaci versenyhelyzet.
  • Átvilágítás, stabilizálás, az elért szint fenntartása, továbbfejlesztése. Ismerni kell a versenytársak gondolkodását, kapacitását, erőforrásait.
  • Ha gyanúja van arra vonatkozóan, hogy valaki vagy valami sérti az Ön és cége üzleti tevékenységét, információkat, adatokat tárolnak, más kezébe juttatják, vegye fel magánnyomozó irodánkkal a kapcsolatot. A Megbízhatósági ellenőrzésről itt tájékozódhat.

További információkat a Megfigyelés menüpont alatt talál.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30/825 9539 telefonszámot.