Üzleti Magánnyomozó a természet- és környezetvédelem érdekében

Kezdőlap » Magánnyomozó » Üzleti Magánnyomozó a természet- és környezetvédelem érdekében

Mit tehet, miben segíthet a természet- és környezetvédelem értekében az Üzleti Magánnyomozó?

A károkozók felkutatásában
– lég-, víz-, talajszennyezettség,
– erdő-, vad-, halgazdálkodás,
– hulladékgazdálkodás,
– környezetszennyezés,
– biológiai ökoszisztéma,
– nemzeti parkok fenntarthatósága,
– vadászat,
– halászat.

A fenti gazdálkodási területek fenntartása komoly feladat, nemzetgazdasági károkozások milliárdos tételekben mérhetők.

Az emberekhez egyre több élelmiszer, energia és más létfontosságú anyag jut, és mindezt a természettől vonjuk el, miközben a jövőben is biztosítani kell az ilyen jellegű hozzájárulást, hiszen ettől függ az emberiség egésze, a jelen és a jövő gyermekeinek a létfenntartása. Az ökológiai változásokat az emberek a létfenntartásukhoz biztosítják. Ennek ellenére a világ lakosságának 11 %-a nagyon kevés élelmiszerhez jut, 20 %-át étrendből eredő betegségekkel kezelik. Az élelmiszer-, a rost-, a bioenergia felhasználásához a természet adta lehetőségeket használjuk, talaj- és víz-, levegőszennyeződés ezáltal megemelkedik. A világon kb. 2 milliárd ember használ fa tüzelőanyagot, amelyet a körülöttünk lévő természet biztosít. Az emberi tevékenység több faj kipusztulásával fenyeget, a fenntartható gazdálkodás sürgetővé vált. Több háziasított állat nem létezik már, a régebben nagy vitaminokat nyújtó haszonnövények nem kapnak megfelelő védelmet.

Az elmúlt 50 évben megduplázódott a világ népessége, az embereknek élelmiszer és hely kellett, mindez a természet kárára történt, hiszen a megélhetéshez élelmiszer és energia szükséges.

Az EU 2030-ig fenntartható fejlődési keretrendszeri célokat határozott meg. A megóváshoz minden államnak, minden embernek kötelessége hozzájárulni. Ennek ellenére történnek – a profit megszerzése érdekében -, minden gazdálkodási formában károkozások.

A természet- és gazdaság fenntartatása, károkozók felkutatása érdekében az ITAMOL Magánnyomozó Iroda segítséget nyújt Önnek.

A környezet megóvása érdekében végzi az Üzleti Magánnyomozó a feladatokat. Így a munkák során kiemelkedőn figyelünk minden hulladékgazdálkodási folyamatra, a természetkárosítás megelőzésére hangsúlyt fektetünk.

Védelmezzük a biológiai sokféleséget és az ökoszisztémákat. Feladataink során is figyelemmel kísérjük a lég-, a víz- és a talajszennyezés csökkentésére vonatkozó EU intézkedéseket.

Az ITAMOL Magánnyomozók fenntartják azon álláspontjukat, hogy szolgáltatásaik során környezethű modellezéssel végzik munkájukat. Figyelemmel a környezeti fenntarthatóságra, a természet körforgását súlyponti kérdésként kezeljük magánnyomozó szolgáltatásunk során.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket.