Üzleti hírszerzés

Kezdőlap » Magánnyomozó » Üzleti hírszerzés
 

Az üzleti hírszerzés iránti igény hazánkban is felerősödött, a gazdaságirányításnak az egyik alkotóelemévé vált. A cél minden esetben a gazdasági biztonság megteremtése és fenntartása vállalati szinteken.

A versenyképesség kiemelkedően fontos feltétele a pontos és megbízható forrásból származó üzleti információ ismerete. A vállalkozásoknak szüksége van, a saját üzleti környezetét ismerje és felkészüljön a változásokra. Rugalmasnak kell lenni ahhoz, hogy a kockázatok, a váratlan helyzetek iránti érzékenységet az üzleti hírszerzés igényének alkalmazásával csökkentse. Ha a vállalkozás környezetéből kiszűrődhetnek döntések, újítási és fejlesztési elképzelések, akkor minden esetben gyanakodhatunk arra, hogy a konkurencia pontos képet kap a cégről és tudnak minden lépésről!

A legfontosabb erőforrást az üzleti információk jelentik, egyre több vezető él a versenypiaci hírszerzés legális lehetőségeinek kihasználásával. Tájékoztatás az Üzleti információk védelméről menü alatt.

Az irodánkban olyan magánnyomozó végzi a feladatot, aki más egyetemi végzettségekkel és szakértői tapasztalatokkal bíró szakember is. Ehhez a munkához nem elegendő az, hogy magánnyomozó, sokkal nagyobb rálátással kell bírni az élet más szakterületeire, rugalmasnak kell lenni, és nem utolsó sorban gyorsnak. Az adatgyűjtés, információszerzés kizárólag törvényes keretek között, az adatvédelmi szabályoknak megfelelően történik. Több évtizedes gyakorlat és több szakmai területen végzett feladatok birtokában lehetséges.

  • Az üzleti hírszerzés legális, magánnyomozó hatósági engedélyén alapuló adat- és információszerzésen, bizonyítékok beszerzésén alapul. Le kell szögezni, hogy legális tevékenység, éppen ez különbözteti meg a kémkedéstől.
  • Az üzleti hírszerzés, más néven adat- és információgyűjtés azokon a termelői, kereskedői, gazdasági, szolgáltatói piacokon fontos, ahol a versenyben lévők megközelítőleg azonos feltételekkel tevékenykednek, és igyekeznek eladni termékeiket. Tudjuk jól, nincs egységes használati utasítás és nagy a piaci versenyhelyzet.
  • Átvilágítás, stabilizálás, az elért szint fenntartása, továbbfejlesztése. Ismerni kell a versenytársak gondolkodását, kapacitását, erőforrásait.
  • Ha gyanúja van arra vonatkozóan, hogy valaki vagy valami sérti az Ön és cége üzleti tevékenységét, információkat, adatokat tárolnak, más kezébe juttatják, vegye fel magánnyomozó irodánkkal a kapcsolatot. A Megbízhatósági ellenőrzésről itt tájékozódhat.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30/954 5712 telefonszámot.