Üzleti hírszerzés

Az üzleti hírszerzés iránti igény hazánkban is felerősödött, a gazdaságirányításnak az egyik alkotóelemévé vált. A cél minden esetben a gazdasági biztonság megteremtése és fenntartása vállalati szinteken.

A versenyképesség kiemelkedően fontos feltétele a pontos és megbízható forrásból származó üzleti információ ismerete. Az üzleti hírszerzésre a vállalkozásoknak szüksége van, a saját üzleti környezetét ismerje és felkészüljön a változásokra. Rugalmasnak kell lenni ahhoz, hogy a kockázatok, a váratlan helyzetek iránti érzékenységet az üzleti hírszerzés igényének alkalmazásával csökkentse. Ha a vállalkozás környezetéből kiszűrődhetnek döntések, újítási és fejlesztési elképzelések, akkor minden esetben gyanakodhatunk arra, hogy a konkurencia pontos képet kap a cégről és tudnak minden lépésről!

A legfontosabb erőforrást az üzleti információk jelentik, egyre több vezető él a versenypiaci hírszerzés legális lehetőségeinek kihasználásával. Tájékoztatás az Üzleti információk védelméről menü alatt.

Az irodánkban olyan magánnyomozó végzi a feladatot, aki más egyetemi végzettségekkel és szakértői tapasztalatokkal bíró szakember is. Ehhez a munkához nem elegendő az, hogy nemzetbiztonságnál dolgozott valaki, sokkal nagyobb rálátással kell bírni az élet más szakterületeire, rugalmasnak kell lenni, és nem utolsó sorban gyorsnak.

  • Az üzleti hírszerzés legális, magánnyomozó hatósági engedélyén alapuló adat- és információszerzésen, bizonyítékok beszerzésén alapul. Le kell szögezni, hogy legális tevékenység, éppen ez különbözteti meg a kémkedéstől.
  • Az üzleti hírszerzés azokon a termelői, kereskedői és szolgáltatói piacokon fontos, ahol a versenyben lévők megközelítőleg azonos feltételekkel tevékenykednek, és igyekeznek eladni termékeiket. Tudjuk jól, nincs egységes használati utasítás és nagy a piaci versenyhelyzet.
  • Átvilágítás, stabilizálás, az elért szint fenntartása, továbbfejlesztése. Ismerni kell a versenytársak gondolkodását, kapacitását, erőforrásait.
  • Ha gyanúja van arra vonatkozóan, hogy valaki vagy valami sérti az Ön és cége üzleti tevékenységét, információkat, adatokat tárolnak, más kezébe juttatják, vegye fel magánnyomozó irodánkkal a kapcsolatot. A Megbízhatósági ellenőrzésről itt tájékozódhat.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30/954 5712 telefonszámot.