Munkahelyi viszonyok

Kezdőlap » Munkahelyi viszonyok
 

A statisztikák szerint a munkahelyen történik a legtöbb hűtlenség, megcsalás, mert rengeteg lehetőséget adnak a közös projektek, vállalati utak, tréningek. Nem tudják elkerülni, hogy közel legyenek egymáshoz, sok időt töltenek kötelezően egymás mellett, ezért egy idő után kialakul a barátság.

Szinte több időt dolgozik egy ember, mint amennyit otthon van, így több időt is tölt a kollégáival, mint párjával. Lassan beleszeretnek a munkatársba, és elhiszik, hogy velük jobb kapcsolatuk van, lesz. A legtöbb ember nem veszi észre mi történik, csak egyre erősebb lesz a kötelék a munkatárssal, a barátság lassan többé válik.

A legtöbb viszony a vállalati rendezvényeken kezdődik.

Az ünnepek, pihenőnapok, tréningek vagy egyéb vakáció ideje alatti bulik a legveszélyesebbek. Egy magazin felmérése szerint a megkérdezettek 45%-a csalta már meg kedvesét egy céges bulin. Ha valaki sokat iszik, egyszerűen csak ösztönösen cselekszik, gondolkodás nélkül.

A párkapcsolati hűtlenség, majd a viszony elmélyülése után sorozatos kimaradások, különféle tréningekre, túlórákra hivatkozva 1-2 napos távollétek sem ritkák a megcsalások esetében. Ha azt érzékeli, hogy kapcsolata partnerével megváltozott, ne kezdjen bele egy nyílt vitába párjával, előbb szerezzen be bizonyítékokat. További információkat a Megfigyelés menüpont alatt talál.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30 954 5712 telefonszámot.