Megfigyelés

Kezdőlap » Magánnyomozó » Megfigyelés

A titkos megfigyelés, követés szolgáltatás törvényesen, a bizalom és a diszkréció jegyében.
Titoktartási kötelezettségünk a megbízás alkalmával, írásban rögzítésre kerül.
A megfigyelésnél személyek, események, helyszínek, épületek és más tárgyak folyamatos figyelemmel kísérését hajtjuk végre. A megfigyelt személy mozgását, találkozóit, kapcsolatait, időpontok és helyszínek megjelölésével, pontos időpont rögzítéssel.

magánnyomozói megfigyelésA titkos figyelés és követés a legtöbb eredményt hozó tevékenység a magánnyomozás szolgáltatás keretein belül. A titkos figyeléseket olyan személyek tudják kiemelkedően végezni, akik operatív munkát végeztek, így az ITAMOL Magánnyomozó Iroda is rendelkezik ilyen irányú szakemberekkel a megfigyelési munkánál.
A konspirált figyelés technikája és gyakorlata helyzet felismerési és improvizációs készséget, azonnali döntéseket is igénylő szakmai munka. A konspirált figyelések szigorúan bizalmasak, csak a Megbízó részére készítjük, és csak részére adjuk át a dokumentumokat.
A figyelés, követés tartalmazza a célszemély lépéseit a megfigyelés elkezdésétől. Ha a célszemély interakcióba lép egy másik járművel, egy másik személlyel.
Magán- és üzleti titkok megtartására kötelezettséget vállalunk.
A magánnyomozó iroda vezetője több évtizedet töltött nemzetbiztonsági, más rendvédelmi területeken, több szakmai irányú diplomával, szakértői végzettségekkel és tapasztalatokkal rendelkezik, titoktartásra kötelezett. A magánnyomozó csak a jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően dolgozik, így védi Megbízóját és érdekeit.
A megfigyelés és követés egyfajta adat-, információ- és bizonyítékok gyűjtése, amely akkor titkos igazán, ha ezt csak az tudja, aki végzi.
Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket.
A titkos megfigyelés, követés korszerű és diszkrét módszerek alkalmazásával zajlik.
Keresse magánnyomozó irodánkat Budapesten és országosan!