Megfigyelés

Kezdőlap » Magánnyomozó » Megfigyelés

A titkos megfigyelés, követés szolgáltatás az év 365 napjában az Ön rendelkezésére áll törvényesen, a bizalom és a diszkréció jegyében. Titoktartási kötelezettségünk a megbízás alkalmával, írásban rögzítésre kerül.

A megfigyelésnél személyek, események, helyszínek, épületek és más tárgyak folyamatos figyelemmel kísérését hajtjuk végre. A megfigyelt személy mozgását, találkozóit, kapcsolatait, időpontok és helyszínek megjelölésével, pontos időpont rögzítéssel.

magánnyomozói megfigyelésA titkos figyelés és követés a legtöbb eredményt hozó tevékenység a magánnyomozás szolgáltatás keretein belül. A titkos figyeléseket olyan személyek tudják kiemelkedően végezni, akik operatív munkát végeztek a titkosszolgálatoknál, így az ITAMOL Magánnyomozó Iroda is rendelkezik ilyen irányú szakemberekkel a megfigyelési munkánál.

A konspirált figyelés technikája és gyakorlata pontosan koreografált, ugyanakkor helyzet felismerési és improvizációs készséget, azonnali döntéseket is igénylő szakmai munka. A figyelésnél profikat szükséges alkalmazni, akik tudják a dolgukat. A konspirált figyelések szigorúan bizalmasak, csak a Megbízó részére készítjük, és csak részére adjuk át a dokumentumokat.

A figyelés, követés tartalmazza a célszemély összes lépését a megfigyelés elkezdésétől. Ha a célszemély interakcióba lép egy másik járművel, egy másik személlyel, bemegy egy házba, stb., dokumentáljuk.

Magán- és üzleti titkok megtartására kötelezzük magunkat. A magánnyomozó iroda vezetője több évtizedet töltött biztonsági, titkosszolgálati, más rendvédelmi területeken, több szakmai irányú diplomával, szakértői végzettségekkel és tapasztalatokkal, titoktartásra kötelezett. A magánnyomozó csak a jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően dolgozik, így védi Megbízóját és érdekeit. A megfigyelés és követés is egyfajta adat-, információ- és bizonyítékok gyűjtése, amelyakkor titkos igazán, ha ezt csak az tudja, aki végzi.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket.

Titkosszolgálati múltunk garancia arra, hogy a titkos megfigyelés, követés korszerű és diszkrét módszerek alkalmazásával zajlik. Keresse magánnyomozó irodánkat Budapesten és országosan!