MAGÁNNYOMOZÓK A MAGÁNBIZTONSÁGÉRT!

Kezdőlap » Magánnyomozó » MAGÁNNYOMOZÓK A MAGÁNBIZTONSÁGÉRT!

MAGÁNBIZTONSÁGI feladatok és igények kiszélesedtek, a társadalmi, üzleti elvárásoknak megfelelően folyamatosan bővülnek. A magánbiztonságnak az üzleti életben, a gazdasági folyamatokban dolgozók rendkívül magas elvárásainak kell megfelelni.

A MAGÁNNYOMOZÓK, mint oszlopos tagjai a MAGÁNBIZTONSÁGNAK, együttműködésre törekednek a társadalmi és az üzleti életben egyaránt.

MAGÁNNYOMOZÓK A MAGÁNBIZTONSÁGÉRT!

A MAGÁNBIZTONSÁG elválaszthatatlan a SZEMÉLYES, HUMÁN, INFORMATIKAI biztonságtól.

A magánbiztonság, mint fogalom mindenre érvényes, mert csak akkor vagyunk biztonságban, ha „van magán biztonságunk” is. Így a „magán biztonság” elválaszthatatlan az üzleti és társadalmi biztonságtól.

A Magánnyomozók körében kiemelkedően fontos a magánbiztonság területén a gyors döntéshozatali képesség, szakmai adekváltság, az üzleti- és menedzsment tudás, a humán és emberi erőforrások kiaknázására törekvés, az üzleti életben tevékenykedőkkel történő kapcsolattartás.

A magánnyomozók a megbízhatósági vizsgálatok tekintetében az üzleti életben, rendkívüli hatékonysággal tudnak tevékenykedni, kiterjesztve a magán- és üzleti életre.

A Magánbiztonsági szektorban, a Magánnyomozók együttműködése rendkívüli fontossággal bír, a szakmában tevékenykedők a legmagasabb szintű együttműködésre törekednek. A szakmai végzettség tekintetében, az ITAMOL Magánnyomozó Irodában és a Szakmai Együttműködésben résztvevők között a legértékesebb humán, személyi, informatikai, biztonságtechnikai szakmai háttérrel rendelkező szakemberek tevékenykednek.

Magánbiztonság a Magánnyomozók munkájában a tudásalapra épül, amely az üzleti életben és a magánéletben egyaránt rendkívül jól hasznosítható, így bármely felkérést az állami és üzleti élet szereplőitől, a humán, személyi, informatikai, biztonságtechnika területén, kiváló felkészültségű szakemberek munkája biztosított.

 

A Magánbiztonsági társaságok az ipari biztonságra is kiterjednek, amely a munkahelyi kockázatok felmérésére, humán területre, valamint az informatikai biztonságra törekednek.