Magánnyomozó feladatai

Kezdőlap » Magánnyomozó » Magánnyomozó feladatai

A magánnyomozó feladata, hogy a törvények és jogszabályi előírások adta lehetőségeken belül információkat és bizonyítékokat szerezzen ügyfele számára a személyes, magánéleti vagy üzleti kapcsolatokat érintő kérdésekben. Ilyen kérdés lehet például a párkapcsolati hűség vagy a leendő üzleti partner megbízhatóságának ellenőrzése. A magánnyomozók gyakran foglalkoznak megfigyeléssel, eltűnt személyek felkutatásával, titkos környezettanulmányok készítésével, valamint olyan adatok, információk és bizonyítékok gyűjtésével, amelyek a peres ügyekben is megállják a helyüket.

A profi magánnyomozók ismérvei

A magánnyomozók speciális tudással rendelkeznek, hiszen ez a munka különleges szaktudást igényel.

A magánnyomozók gyakran foglalkoznak megfigyeléssel, eltűnt személyek felkutatásával,

A magánnyomozók olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a kiváló megfigyelő- és koncentráció képesség, jártasak a pszichológiában, és magabiztosan használják a legmodernebb technológiákat.

Bizalom és diszkréció a magánnyomozók munkájában

A magánnyomozók munkájában alapvető a megbízó és a megbízott közötti bizalom. A magánnyomozó olyan személy, aki megbízás alapján látja el feladatát. Ez többféle lehet, például üzleti ügyek, hűtlenség, családi ügy, hagyaték, eltűnt személy felkutatása, kockázatmenedzselés, üzleti hírszerzés. Az eredményes munkavégzéshez elengedhetetlen a bizalmas információk, üzleti és magántitkok megosztása Megbízó részéről, amely írásban rögzítésre kerül. A megbízás és annak tárgya bizalmas, diszkrét, üzleti- és magántitkokat tartalmaz, a diszkréció olyan kritérium, amely nélkül nem lehetséges ezt a szakmát végezni.

magánnyomozók

Perdöntő bizonyítékok beszerzése

A magánnyomozók perdöntő bizonyítékokat is beszereznek, amivel hozzájárulnak a jogi képviselők sikeres munkájához. Párkapcsolati és gyermekelhelyezési ügyekben is segítséget nyújtanak.

A megbízás kiterjed az üzleti partner vizsgálatára, háttérelemzésre, megbízhatósági- és életmód ellenőrzésekre, cégek működési helyének megállapítására, raktári lopás, csalás felderítésére, gazdasági magánnyomozásra, üzleti információk védelmére, kockázatok feltárására, megfigyelésekre.

A magánnyomozó szakmai munkájával segítséget nyújt a családi és párkapcsolati ügyek megoldásában.

A magánnyomozó megbízása során a magán- és üzleti titkokat megőrzi. A magánnyomozók munkájának alappillére a törvényesség, a Megbízó és Megbízott közötti bizalom és a diszkréció.

A magánnyomozók a megbízások sikeres megoldására több forrást használnak. A magánnyomozás árak feladatonként változnak, minden ügy egyedi, konkrét megbízás.

A megfigyelésről itt, a megcsalás jeleiről itt, a párkapcsolatról itt, üzleti ügyekről itt, kockázatkezelésről itt, üzleti hírszerzésről itt talál bővebb információkat.

Az ITAMOL Magánnyomozó Iroda szakmai tapasztalatok birtokában, magasan képzett, személyre és üzleti helyzetekre szabott megoldásai jelentik a szakértelmet. Tapasztalt magánnyomozó Budapesten és országosan. Vegye fel irodánkkal a kapcsolatot!

A magánnyomozók megbízható és profi szakemberek. Magánnyomozó irodánk számtalan elégedett ügyféllel büszkélkedhet. Álljon be Ön is elégedett megbízóink sorába!