Magánnyomozó feladatai

A magánnyomozók speciális tudással rendelkeznek, a munka különleges szaktudást igényel, többsége titkosszolgálatoknál szerezte szakmai tudását, magánnyomozó irodánk vezetője többek között ilyen szakmai tapasztalatokkal is rendelkezik.

A magánnyomozók gyakran foglalkoznak megfigyeléssel, eltűnt személyek felkutatásával, titkos környezettanulmányokkal, adat-, információk- és bizonyítékok gyűjtésével.

A magánnyomozó olyan személy, aki megbízás alapján végez privát nyomozói tevékenységet. Ez többféle lehet, például üzleti ügyek, hűtlenség, családi ügy, eltűnt személy felkutatása, kockázatmenedzselés, üzleti hírszerzés.

A megbízás, annak tárgya bizalmas, diszkrét, üzleti- és magántitkokat tartalmaz. A magánnyomozók perdöntő bizonyítékokat is beszereznek. Párkapcsolati és gyermek elhelyezési ügyekben is segítséget nyújtanak.

Megbízást kapnak üzleti partner vizsgálatra, háttérelemzésre, megbízhatósági- és életmód ellenőrzésekre, cégek működési helyének megállapítására, raktári lopás, csalás felderítésére, üzleti információk védelmére, kockázatok feltárására, megfigyelésekre.

A magánnyomozó segítséget nyújt a felmerült családi és párkapcsolati ügyekkel kapcsolatban.

A magánnyomozó megbízása alkalmával, amely írásban rögzítésre kerül, a magán- és üzleti titkokat minden esetben betartja.

Az ügy sikeres megoldása minden alkalommal tervezéssel és elemzéssel kezdődik, több forrást használnak az ügy megoldása érdekében.

A megfigyelésről itt, a megcsalás jeleiről itt, a párkapcsolatról itt, üzleti ügyekről itt, kockázatkezelésről itt, üzleti hírszerzésről itt talál bővebb információkat.

Az ITAMOL Magánnyomozó Iroda szakmai tapasztalatok birtokában, magasan képzett, személyre és üzleti helyzetekre szabott megoldásai jelentik a szakértelmet.