Magánnyomozás árak

Kezdőlap » Magánnyomozó » Magánnyomozás árak

 

A magánnyomozói tevékenység minden esetben egyedi ügy teljesítésére vonatkozik, ezért csak a Megbízó részletes információi alapján állapítható meg a munkadíj pontos összege.

A bizalomra, diszkrécióra és törvényességre épülő megbízás elengedhetetlen feltétele a személyes konzultáció, ahol minden, a feladattal kapcsolatban felmerülő kérdésre korrekt választ adunk.

Magas színvonalú szolgáltatásunk végzéséhez hatósági engedéllyel, titkosszolgálati múlttal, komoly szakmai tapasztalattal, felelősségbiztosítással, ügyvédi háttérrel és korszerű technikai felszereléssel is rendelkezünk.

Számunkra kiemelten fontos, hogy emberközpontú, bizalmas és eredményorientált együttműködés keretében, a jogszabályi változások folyamatos követésével teljesítsük a megbízást, amelyet az ország egész területén vállalunk.

A személyes konzultáció során a Megbízó egyedi kérése, hírigénye és a feladat összetettsége alapján állapítjuk meg, milyen szakmai módszerekre lesz szükség. Mindezen részletek ismeretében tudjuk pontosan meghatározni a magánnyomozás árakat.

A megbízás menetének hatása a magánnyomozás árakraMagánnyomozás árak

Szolgáltatásunk teljesítésének elengedhetetlen feltétele az üzleti- és magántitok megőrzését biztosító Titoktartási nyilatkozat és a Megbízási szerződés. A megbízás teljes időtartama alatt folyamatos kapcsolattartás történik.

A végeredmény az események és a helyszínek részletes átbeszélésére épülő, személyes konzultáció keretében kerül átadásra, melynek során javaslattal szolgálunk a Megbízó részére a kedvező jövőbeli lépések megtételével kapcsolatban.

A magánnyomozói tevékenység kiváló vizuális képességet és folyamatos koncentrációt igénylő megfigyelésre épül, melynek célja az események összetettségét megmutató bizonyítékok feltárása.

Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, ezért a megbízás minden részlete tekintetében ragaszkodunk a kiváló szakmai minőséghez, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ügy megoldását célzó, kézzelfogható végeredmény minden lényeges információt és összefüggést tartalmazzon.

Ahhoz, hogy mindezt biztosítani tudjuk, sokrétű szakmai tapasztalat és nemzetbiztonsági múlt mellett, HR munkaerő fejlesztési, több éves pszichológiai tanulmányokra épülő, okfejtéses, speciális tudással és modern technikával is rendelkezünk.

A magánnyomozás árak tehát a szempontok összességének figyelembe vételével, korrekt alapon kerülnek megállapításra.

Forduljon hozzánk bizalommal, minden tekintetben diszkrét együttműködés keretében, magas színvonalú szakmai alapokon igyekszünk Megbízóink elégedettségét és a feladat megoldását szolgálni.

A bizalom nálunk alap, mint ahogy a titkosszolgálati múlt is csak emeli a magánnyomozók szolgáltatásainak minőségét. Diszkrét és profi magánnyomozóként dolgozunk. Hívja magánnyomozó irodánkat!