MAGÁNBIZTONSÁG AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁGÉRT!

Kezdőlap » Magánnyomozó » MAGÁNBIZTONSÁG AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁGÉRT!

Az információ-, adat- és kibervédelem a Magánbiztonsági Szektor kiemelkedő területe. Az adat védelme, az információ védelme együttesen jelenti a magánszemélyek és üzleti élet szereplői részére, hogy már egy bizonyos szintű kibervédelmet nyújt abban az esetben, ha a számítástechnikai rendszerek védelmet élveznek.

Gyors segítség, átláthatóság, szakmai hozzáértés az üzleti élet szereplőinek, információbiztonság a magánbiztonság területén, maximális diszkrécióval, bizalommal.

MAGÁNBIZTONSÁG AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁGÉRT!

A hagyományos információ- és adatvédelmet már a technika vívmányai váltják fel, a szoftveres és hardveres eszközök, az ilyen eszközök használata a napi munkákhoz már nélkülözhetetlen.

Az Informatikai Biztonság egyre nagyobb szerepet kap az üzleti életben, annak minden szegmensében. Fontos kiemelni, a társadalmi és egyéni szerepét az informatikai biztonságnak.

A Magánbiztonság fontos részét képezi az Informatikai Biztonság. Az információbiztonság, az állami és az üzleti élet szereplőinek egyik legfontosabb területe, hiszen ma már az adatokat nem irattárban, papíron tároljuk többségében, hanem olyan számítógépek központosított rendszerein, ahol minden személyes adat, sőt kutatások, érzékeny ipari beruházásokkal kapcsolatos adatok, pályázatok, közbeszerzési adatok szerepelnek. Ezek mind védett információk, így bármely adat megszerzése, akár súlyosan sértheti az állami vagy üzleti, továbbá magánszemélyek érdekeit is.

A Magánbiztonság témakörének elválaszthatatlan részét képezi az Informatikai Biztonság, így a Magánbiztonság területén dolgozó Magánnyomozók szorosan együttműködnek olyan informatikai, kibervédelmi szakemberekkel, segítve, az állami és üzleti élet szereplőit.