Közismert személyek

A közismert személyeknek (művészek, celebek, cégvezetők, stb.) körültekintőbben kell eljárnia, ha otthonát, munkahelyét elhagyja. Egy-egy felmerülő helyzet mind nagy kihívást jelent számukra, mint például: üzleti kapcsolatok, tárgyalások, üzleti ebédek, megbeszélések, hűtlenség, válás, gyermek látogatása, elhelyezése vagy a tartásdíj, hogy csak egy párat említsünk.

Tudjuk, hogy a diszkréció és a bizalom, üzleti- és magántitok pont olyan fontos Önnek, mint Nekünk magánnyomozóknak. Amikor az ember egy közismert személy, akkor a magánnyomozó sokféle módon képes segíteni Megbízójának. Legyen szó személyes védelemről, lesifotósok kikerüléséről, párkapcsolati problémáról, üzleti partner ellenőrzéséről, vagy bármilyen naponta előforduló témák esetén.

Gyakran előfordul, hogy a közismert személyek csalók áldozatául esnek, akik kitalálnak történeteket, hogy beperelhessék Önöket, vagy különféle megalázó helyzeteket kénytelenek átélni, illetve megpróbálják hátrányos helyzetbe hozni Önöket. Ezekben az esetekben a magánnyomozót a lehető leghamarabb szükséges felkeresni egy-egy ügyben, hogy minél előbb tájékozódni tudjon.

Az üzleti- és magántitok megőrzésére írásos dokumentumban vállalunk felelősséget, törvényesség keretein belül végezzük munkánkat. A bizalom, a diszkréció, a titkosság a alapvető követelmény, hiszen az irodában dolgozó magánnyomozó több éve végez hasonló jellegű feladatokat.

Önnek sejtése van arra vonatkozóan, hogy követik, akkor magánnyomozó irodánk ellennyomozásokkal deríti ki, hogy ki és miért nyomoz Ön után. Lehet, hogy a személy, aki Ön után nyomoz, rendelkezésére áll elég pénz, így különféle trükkökre, törvénytelen módszerekhez folyamodhat.

Ha úgy érzi nehéz helyzetbe került, jöjjön be egy bizalmas beszélgetésre hozzánk. Az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk a vonatkozó lehetőségeket, szolgáltatásokat, valamint támogatjuk döntésében.

További információk a Megfigyelés címnél található.