Környezettanulmány

Kezdőlap » Környezettanulmány

Mikor érdemes titkos környezettanulmányt végeztetni és miért?

A környezettanulmány életmód, életvitel, munkahelyi, családi körülmény, egzisztenciális helyzetek, kapcsolatok, ismerősök feltérképezése.

Tájékozódni, megbízható információkat szerezni konspirált környezettanulmánnyal rengeteg bonyodalomtól és kellemetlenségtől képes megóvni Önt és családját. Egy magánnyomozó segít Önnek a helyes döntéseket meghozni a magán- és az üzleti életben egyaránt.Egyre több alkalommal jelennek meg az üzleti életben olyan személyek, akik már előre kifigyelik az üzleti partnert, az információkat csapdákkal próbálják megszerezni.

A környezettanulmány szigorúan titkos, bizalmas információkat foglal magában, így a magánnyomozó és a megbízó között létrejön egy bizalmi viszony.

Környezettanulmány magánnyomozók segítségévelA környezettanulmányt gyakran alkalmazzuk a megfigyeléssel együtt, hiszen olyan mélységi információk is felszínre kerülhetnek, amelyek fontosak lehetnek az ügy szempontjából, és amelyek külön rejtve maradnának a megbízó ügyfél előtt.

Megbízhatósági háttérellenőrzés, életmód- és előélet vizsgálat.Üzleti szerződések és együttműködések előtti üzleti partner ellenőrzés.Bizalmi pozíció betöltése előtt, munkavállaló felvétele előtti ellenőrzés.Önéletrajz ellenőrzése. Általános háttérellenőrzés. Amikor egy vagy több konkrét megbízható információra van szüksége partneréről, legyen az üzleti vagy magánéleti.

A fenti tevékenységek a legkiemelkedőbbek, de természetesen számtalan más lehetőség is figyelembe vehető, amelyeket megbízóink az élet különböző területeire kérhet, bizalmas, diszkrét jellegét megőrizve.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30 954 5712 telefonszámot.