HR kockázatok

Kezdőlap » HR kockázatok
 

Minden kockázat bizonytalanságot jelent, és egyben veszélyt is, amely a jövőbeni események hatásainak bekövetkezésével járhat. A megbízhatósági vizsgálatoknak a munkakörök betöltése előtt, valamint az önéletrajzok ellenőrzésének vizsgálata igen nagy körültekintést igényel. Időszakos megbízhatósági vizsgálatok ajánlott azokon a helyeken, ahol humán emberi erőforrással folynak a munkatevékenységek.

Az ellenőrzéseknek a célja minden esetben a biztonsági kockázat, mint kockázati veszély kiszűrése.

Ma már minden munkahely, vállalkozás hordoz magában üzleti titkot, bizalmas adatokat és ha ezeket bárki jogtalanul megszerzi, a piacgazdasági versenyszférában hátrányba kerül. Fontos és kiemelkedő az adatvédelem, a humán biztonság területe is. A vállalatoknál, a munkahelyen a legnagyobb kockázat, a humán emberi erőforrás.

Az ITAMOL Magánnyomozó Irodánál  HR munkaerő-fejlesztési, toborzási szakértő, a humán erőforrás területén jelentkező kockázatok és veszélyek megelőzésére, és felszámolására képzett egyetemi végzettségű magánnyomozó dolgozik. A munkahelyi felvételek előtt benyújtott önéletrajzok valódiságát, önéletrajzok és egyéb munkavállaláshoz szükséges adatok ellenőrzését, munkahelyi toborzás, felvételek előtti alkalmassági és egyéb ellenőrzéseket, valamint fejvadászok és egyéb döntéshozói előkészületekben való részvételben hatásos segítséget nyújt magánnyomozó irodánk.

Egyre több alkalommal jelennek meg az üzleti életben olyan személyek, akik már előre kifigyelik a partnert, az információkat csapdákkal próbálják megszerezni, kapcsolatépítés során a döntéshozók bizalmába férkőznek.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30/954 5712 telefonszámot.