Komplex kockázatkezelés

A kockázati kommunikáció, az információk, vélemények cseréje a veszélyekről, igen fontos tevékenység a vállalati szférában. Vezetői döntések előkészítéséhez kockázatkezelésre, kockázatelemzésre és –felmérésre van szükség. Minden kockázat bizonytalanságot jelent, és egyben veszélyt is, amely a jövőbeni események hatásait befolyásolja. A tervezésnél, legyen az Üzleti Terv, a kockázatok felismerhetőek, de a hatása nem becsülhető fel. Ezen folyamatok hosszúak, és nagy odafigyelést igényelnek.

Komplex átvilágítás, kockázatkezelés, kockázatelemzés keretében a bizonyítékok beszerzésével, a veszélyek csökkentésével, az ellenőrzött adatokkal, elemző-értékelő tevékenységgel elősegítjük az Ön vállalkozása stratégiai döntéseit, az üzleti információk védelmével biztosítjuk, hogy cége teljesítményerejét növelni tudja. Folyamatos, szisztematikus adatgyűjtés, a vállalatok egyedi hírigényeire szabott megoldásaival segítünk, a megfelelő információs hátteret biztosítjuk a piaci versenyre. Aki az üzletkötésekre, az üzleti információk védelmére nem fordít gondot, az előbb-utóbb veszélyekre számíthat környezetében. A prevenció elsődleges eszköze az üzleti információ védelme.

További információkat a Megfigyelés, a Due Diligence menüpontok alatt talál. Az információ biztonságáról az Információból üzleti érték bejegyzésnél tájékozódhat.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30/954 5712 telefonszámot.