Internetes kapcsolatok

Kezdőlap » Internetes kapcsolatok
 

Az internetes kapcsolatok, amik elvileg őszinték, lehetséges, hogy álarcok? Az internetes kapcsolatok is ugyanúgy lehetnek erősek, tartósak, de lehetnek csalfaságok és árulások is.

Egyre kevesebben tartoznak valamilyen szervezethez, ahol fizikailag is jelen kell lenni, sokan dolgoznak számítógép előtt ülve. Kevesebbet beszélnek a szomszédokkal, kevesebbet találkoznak a barátokkal, családdal. Ezért nem meglepő, hogy sokan az interneten keresnek szociális kapcsolatokat, “chatszobákban”, fórumokon, társkereső oldalakon, stb.

Az internetes kapcsolat során, ha személyesen szeretné megismerni partnerét, kérje magánnyomozó segítségét, hogy Ön jól választott, a személy az, akinek mondja magát!

Vannak, akik kitalált „személyiségképben” mutatkoznak be. Szerintem mindenki látott már olyat, hogy egy idős ember fiatalabb képével látja el profilját, vagy házas ember szingliként jelöli meg magát, vagy így gyűjti a pénzt.

Egyértelmű, hogy kevesebbet tudhatunk meg a több emberről az interneten. Hiszen nem látjuk a testjeleket, gesztikulációt, hangszínt, grimaszokat. Csak olyan információkat tudunk meg, amit közzétesz az illető. Ezek mind lehetnek hamis információk, vagy csak szimplán túl kevés ahhoz, hogy valakit megismerjünk. Ezért komplikáltabb egy személy megismerése online, mint a való életben.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30 954 5712 telefonszámot.