Komplex cégátvilágítás

Kezdőlap » Komplex cégátvilágítás
 

A cégátvilágítás nagy relevanciával bír, hiszen ez olyan varázsszó, amely az elsődleges tárgyalásokat követi, majd a további információk valóságát is alátámaszthatja.

A magánnyomozó feladata a felmerült információk valóságtartalmának vizsgálata, háttér ellenőrzése, a cégátvilágításnál felmerült valós vagy csak felvetődött problémák vizsgálata.

Különösen ajánlott az átvilágítás új üzleti partner vonatkozásában.

cégátvilágításban segítenek a magánnyomozókA megbízó dönti el, hogy milyen adatköröket kíván megismerni, hiteles tájékoztatást kérni a magánnyomozótól. A vezetői és tulajdonosi hátteréből adódóan a potenciális biztonsági és egyéb kockázatok felmérését, elemzését a döntéshozatal előtt szükséges megismerni.

A cégátvilágítás javasolt minden olyan esetben is, amikor változás előtt áll a cég, vagy a változás már megtörtént, de problémák merülnek fel.

A háttér ellenőrzésekhez további információkat talál az Üzleti információk védelme, a Kockázat és információ, az Üzleti hírszerzés, a Megfigyelés, a Megbízhatósági vizsgálat alatt.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30/954 5712 telefonszámot.