Bizonyíték és információ

Az első lépés a bizonytalanság megszüntetése, a tények megállapítása, a bizonyítékok összegyűjtése, adat- és információk. Egy bizonyíték, egy információ, képes megvédeni Önt, családját és vállalkozását.

Egy jó magánnyomozó rendelkezik hatósági engedéllyel, nagyon magasan képzett és több évtizedes titkosszolgálati, rendvédelmi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik. Ismeri és betartja a törvényeket és előítélet nélkül ad tanácsot a probléma megoldásában. Bizalmasan és diszkréten kezeli az ügyeket, a magán- és üzleti információkat.

A magánnyomozó iroda vezetője főiskolai, egyetemi diplomákkal rendelkezik, titkosszolgálati és más rendvédelmi területeken tevékenykedett több évtizedig. Olyan szakmai ismeretanyagot és tudást halmozott fel, nem utolsó sorban empátiával rendelkezik, aki a problémás helyzeteket kezelni tudja, bizalomra, diszkrécióra és titoktartásra építette és most is erre építi munkáját. További tájékoztatás a Szinopszis menüpont alatt található.

Személyes kapcsolatfelvételkor az Ön információi alapján felvázoljuk a helyzetét, elmondjuk Önnek a vonatkozó lehetőségeket, szolgáltatásokat, valamint támogatjuk döntésében. Időpont egyeztetéshez hívja a 06 30/954 5712 telefonszámot.