Bemutatkozás

Kezdőlap » Szinopszis » Bemutatkozás

Kinek ajánljuk az ITAMOL Magánnyomozó Iroda szolgáltatásait?

Mindenkinek, magánszemélyeknek és az üzleti életben tevékenykedőknek egyaránt. Minden olyan ügyben, amelyben segítségre van szükségük, hogy továbblépéseket tegyenek, megoldásokat keressenek.

Miért tartjuk érdemesnek magunkat a bizalomra?

A törvényességet szem előtt tartva, évtizedes szakmai tapasztalatokon nyugvó magánnyomozás korszerűen, a mai vívmányoknak megfelelően, a diszkréció, az írásban rögzített titoktartás a nyitja Megbízónk elégedettségére.

Miért a megfigyelés a leghatékonyabb a bizonyítékok megszerzésére?

A megfigyeléshez kiváló vizuális képesség szükséges. A megfigyelés folyamatos koncentrációra épülő, az események összetettségét megmutató, bizonyítékok összessége. Ehhez persze nemzetbiztonsági múlt, több éves pszichológiai tanulmányokra épülő okfejtéses speciális tudásra, modern technikára, és a legbizalmasabb diszkrécióra van szükség, amellyel rendelkezünk. A megfigyelés rendkívül pontos és megbízható, kézzelfogható eredményekkel jár. A figyelést és követést női és férfi magánnyomozó a leghatékonyabban tudja végezni. Egy bizonyíték mindig hasznos, akár egy peres eljárásnál is.

Magánnyomozó munkadíjak

Árajánlatot csakis konkrét ügyben lehet tenni, nem elég a telefonon felvázolt rövid történet, például: szeretném megfigyeltetni a barátnőm, feleségem, vagy üzleti ügyben nyomoztatnék, mennyibe kerül. Az sem biztos, hogy megfigyelést kell alkalmazni az ügyben, ezt csak feltételezhető a megbízó részéről. Nem gondolom, hogy telefonos általános érdeklődés alkalmával, személyes, bizalmas és konkrét adatok, információk nélkül, kimondható, hogy mennyi lesz a munkadíj (sokévnyi tapasztalatom és évtizedes szakmai múltam szerint sem). A megbízó tájékozódni szeretne, választani. A legtöbb ember olcsón szeret vásárolni, de olcsó húsnak, híg a levele, tartja a közmondás. A személyesség ebben a munkában igen fontos, úgy, mint a bizalom is!

Mi helyzet a minőséggel, az évtizedes tapasztalatokkal, tudással? Az olcsóság, aki ajánlatot ár alá hirdet, mint a marketing is mondja, előbb-utóbb megbosszulja magát, hiszen miért olcsóbb egy szolgáltatás vagy termék? Erre mindenki tudja a választ az élet bármely területéről. Valami hiányzik! Az olcsó, hihetetlennek tűnő ajánlatok, nem a minőségi, szakmai, professzionális tudásalapú árra vonatkoznak.

Minden megbízás különböző, minden magánnyomozási tevékenység egyedi kérés, egyedi megkeresés, személyessége megkérdőjelezhetetlen. A magánnyomozó szolgáltatások díjai a munka összetettségétől, kivitelezésétől, a megbízó hírigényei, a munkaidők, utazások, a szakmai szempontok figyelembevételével történik.

Ez egy speciális szakma, ismerni kell részletesen a megbízó által felvázolt problémát, konkrét információkat, amelyre telefonon nincs lehetőség, így telefonos tanácsadás keretében sem lehet megoldani az ügyet. Személyes konzultáción, az ügy ismeretében lehet megmondani, hogy mennyi időt vesz igénybe a munka, milyen szakmai módszerrel oldjuk meg a feladatot, mi a megbízó egyedi kérése, hírigénye.

Egy személyes konzultáción, tanácsadáson minden kérdésre korrekt választ kap. A bizalomra, diszkrécióra, törvényességre építjük munkánkat, a titoktartás életünkbe van kódolva, bizalmas információkat diszkréten kezeljük. Magánnyomozó irodánk támogatja a magánszemélyeket, az üzleti élet szereplőit szakmai munkájával. A munka elvégzéséhez rendelkezünk minden olyan szakmai háttérrel, hatósági engedéllyel, szakmai felelősségbiztosítással, ügyvédi háttérrel, amely biztosítja tevékenységeink magas színvonalát. Szakmai hátteret nyújtó, emberközpontú magánnyomozó szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Az ITAMOL Magánnyomozó Iroda alapítójának szakmai pályafutása

Az ITAMOL Magánnyomozó Iroda vezetőjeként katonai, titkosszolgálati, büntetés-végrehajtási, rendőrségi munkatapasztalatok alapján, több mint harminc éves múlttal rendelkezem, főiskolai, egyetemi végzettségekkel, szakértői tapasztalatok birtokában több beosztást és szakmát is elláttam, így rendkívül átfogó ismeretekre tettem szert.

A  magánnyomozás területén foglalkoztam a magánéletbeli, üzleti ügyekkel, bizonyítékokkal érveltem peres ügyekhez, valamint adat- és információgyűjtéssel járultam hozzá Megbízóim érdekeinek érvényesítéséhez. Az üzleti életben többek között HR megbízhatósági vizsgálatokat végeztem. Komplex cégátvilágítást, valamint adatvédelemmel kapcsolatos kockázatokat felmérésében vettem részt. A fentiek csak egy részt tartalmaznak az elmúlt évek munkájának eredményeiből.

Több évtizedes folyamatos képzések

Tanulmányaim és munkám során foglalkoztam konfliktusokkal, konfliktushelyzetekkel. A magánnyomozói munkám során, mint HR területeket, HR-munkaerő fejlesztési szakértő előadásokat is tartottam felkérésekre. Andragógiai és felnőttképzés szakértői végzettségű feladatokat, képzéseket is tartottam. A büntetés-végrehajtási munka folyamán feldolgoztam a fogvatartottak képzésével kapcsolatos európai normákat. Kutattam a grafológiai tanulmányaim során személyek kézírásjegyeinek változását.

A terület- és településfejlesztést az egyetemi évek alatt sajátítottam el, és a megfigyelések, valamint az ún. titkos környezettanulmány végzése alatt is igen hatékonyan felhasználom. Az ingatlanközvetítő és tanácsadó, értékbecslői végzettségem, jártasságom a magánnyomozói megbízások során igen pozitívumként értékelhető, hiszen talán elmondható, hogy az igazi magánnyomozó az “utca emberévé, ismerőjévé” válik, sokrétű ismeretei alapján. A sajtóval és a szóvivőkkel való kapcsolattartás elmélyítésére is adott az élet lehetőséget a rendvédelmi pálya során, így a média területét  jól megismertem, a Magyar Rádió Zrt. sajtófelelőseinek képzését is elvégeztem.

A Magánnyomozó Iroda

A Magánnyomozó Irodánkban női és férfi magánnyomozók is dolgoznak. A nők precízebbek, jobb empátiás készséggel rendelkeznek és az aprólékos szorgalom  is előny e szakmában. A magánnyomozáshoz nem “erős” emberekre van szükség, hanem gondolkozó, kreatív, az átlagosnál gyorsabb reagálási képességekkel rendelkező szakértő személyekre, akik ismerik a bizalom, a titoktartás, az adatvédelem, az üzleti titok fogalmát.

A magánnyomozó munkájához hozzátartozik nemcsak a múltja, hanem a folyamatos továbbképzés, valamint a társadalmi változásokhoz történő gyors reagálási képesség. Figyelemmel kísérni a folyamatos jogszabályi változásokat, titoktartással, bizalommal és tisztelettel lenni mások iránt. Hiszem, hogy akiknek múltjuk volt a rendvédelmi, nemzetbiztonsági területeken, azoknak jelenük és jövőjük is lesz a magánnyomozó szakmában, amelyben követjük a változásokat és a törvényesség, a diszkréció, a bizalom erejével felvértezve végezzük a munkánkat.

Ha Önnek a megbízhatóság mellett a magas fokú szakmai felkészültség is fontos, forduljon magánnyomozó irodánkhoz! Várjuk bizalommal, szíves megkeresését!