Bemutatkozás

Kezdőlap » Szinopszis » Bemutatkozás

Kinek ajánljuk az ITAMOL Magánnyomozó Iroda szolgáltatásait?

Mindenkinek, magánszemélyeknek és az üzleti életben tevékenykedőknek egyaránt. Minden olyan ügyben, amelyben segítségre van szükségük, hogy továbblépéseket tegyenek, megoldásokat keressenek. Itamol magánnyomozó Budapest

Magánnyomozók a Magánbiztonságért!

Minden olyan, az élet bármely területén felvetődő helyzetekre keresünk megoldásokat, amelyeket a bizalom, a diszkréció jegyében, szakmai tudásunkkal, a modern technikára, IT biztonságra, humán területeken is el tudunk végezni.

Miért tartjuk érdemesnek magunkat a bizalomra?

A törvényességet szem előtt tartva, évtizedes szakmai tapasztalatokon nyugvó magánnyomozás korszerűen, a mai vívmányoknak megfelelően, a diszkréció, az írásban rögzített titoktartás a nyitja Megbízónk elégedettségére.

Miért a megfigyelés a leghatékonyabb a bizonyítékok megszerzésére?

A megfigyeléshez kiváló vizuális képesség szükséges. A megfigyelés folyamatos koncentrációra épülő, az események összetettségét megmutató, bizonyítékok összessége. Ehhez persze nemcsak a nemzetbiztonsági múlt, és több éves pszichológiai tanulmányokra épülő okfejtéses speciális tudásra van szükség.

A legmodernebb technikára, az IT biztonságra, és a legbizalmasabb diszkrécióra is szükség van, amellyel rendelkezünk, szem előtt tartva a megbízók igényeit, szakmai munkánk figyelembevétel végezzük.

A megfigyelés rendkívül pontos és megbízható, kézzelfogható eredményekkel jár. A figyelést és követést női és férfi magánnyomozó a leghatékonyabban tudja végezni. Egy bizonyíték mindig hasznos, akár egy peres eljárásnál is.

Magánnyomozó munkadíjak

Árajánlatot csakis konkrét ügyben lehet tenni, nem elég a telefonon felvázolt rövid történet, például: szeretném megfigyeltetni a barátnőm, feleségem, vagy üzleti ügyben nyomoztatnék, mennyibe kerül. Az sem biztos, hogy megfigyelést kell alkalmazni az ügyben, ezt csak feltételezhető a megbízó részéről. Nem gondolom, hogy telefonos általános érdeklődés alkalmával, személyes, bizalmas és konkrét adatok, információk nélkül, kimondható, hogy mennyi lesz a munkadíj. A megbízó tájékozódni szeretne, választani. A legtöbb ember olcsón szeret vásárolni, de olcsó húsnak, híg a leve, tartja a közmondás. A személyesség ebben a munkában igen fontos, úgy, mint a bizalom is!

Mi helyzet a minőséggel, az évtizedes tapasztalatokkal, tudással? Az olcsóság, aki ajánlatot ár alá hirdet, mint a marketing is mondja, előbb-utóbb megbosszulja magát, hiszen miért olcsóbb egy szolgáltatás vagy termék? Erre mindenki tudja a választ az élet bármely területéről. Valami hiányzik! Az olcsó, hihetetlennek tűnő ajánlatok, nem a minőségi, szakmai, professzionális tudásalapú árra vonatkoznak.

Minden megbízás különböző, minden magánnyomozási tevékenység egyedi kérés, egyedi megkeresés, személyessége megkérdőjelezhetetlen. A magánnyomozó szolgáltatások díjai a munka összetettségétől, a megbízó hírigényei, a munkaidők, utazások, a szakmai szempontok figyelembevételével történik.

A Magánnyomozók a Magánbiztonság megteremtéséért dolgoznak, legyen az magán, társadalmi, üzleti ügy, szakmai munkát kell ellátni, és az élet bármely területén tudja a magánnyomozó hasznosítani tudását.

A legfontosabb a Magánbiztonság megteremtése érdekében maga az ember, a humán beállítottság, az IT biztonság legmagasabb szintű ismerete, amellyel a megbízó érdekét támogatni lehet.

Ez egy speciális szakma, ismerni kell részletesen a megbízó által felvázolt problémát, konkrét információkat, amelyre telefonon nincs lehetőség, így telefonos tanácsadás keretében sem lehet megoldani az ügyet. Személyes konzultáción, az ügy ismeretében lehet megmondani, hogy mennyi időt vesz igénybe a munka, milyen szakmai módszerrel oldjuk meg a feladatot, mi a megbízó egyedi kérése, hírigénye.

Egy személyes konzultáción, tanácsadáson minden kérdésre választ kap. A bizalomra, diszkrécióra, törvényességre építjük munkánkat, a titoktartás életünkbe van kódolva, bizalmas információkat diszkréten kezeljük. Magánnyomozó irodánk támogatja a magánszemélyeket, az üzleti élet szereplőit szakmai munkájával.

A munka elvégzéséhez rendelkezünk minden olyan szakmai háttérrel, hatósági engedéllyel, szakmai felelősségbiztosítással, ügyvédi háttérrel, amely biztosítja tevékenységeink magas színvonalát. Szakmai hátteret nyújtó, emberközpontú magánnyomozó szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Az ITAMOL Magánnyomozó Iroda alapítójának szakmai pályafutása

Az ITAMOL Magánnyomozó Iroda vezetőjeként katonai, nemzetbiztonsági, büntetés-végrehajtási, rendőrségi munkatapasztalatok alapján, több mint harminc éves múlttal rendelkezem, főiskolai, egyetemi végzettségekkel, szakértői tapasztalatok birtokában több beosztást és szakmát is elláttam, így rendkívül átfogó ismeretekre tettem szert. 12 éve működik vállalkozás, – mint gazdasági társaság -, formájában a Magánnyomozó iroda.

A magánnyomozás területén foglalkoztam a magán és üzleti ügyekkel, bizonyítékokkal érveltem peres ügyekhez, valamint adat- és információgyűjtéssel járultam hozzá Megbízóim érdekeinek érvényesítéséhez. Az üzleti életben többek között HR megbízhatósági vizsgálatokat végeztem.

Komplex cégátvilágítást, HR munkaerő-fejlesztő feladattal megbízva, gazdasági társaság teljes személyi állományával személyes beszélgetést folytattam – majd a cégvezető átszervezte a munkafolyamatokat és személyi kérdésekben, és illetmények tekintetében is döntött. Adatvédelemmel kapcsolatos kockázatok felmérésében is részt vettem, ügyvédi kérésre. A fentiek csak egy részt tartalmaznak az elmúlt évek munkájának eredményeiből.

Több évtizedes folyamatos képzések

Tanulmányaim és munkám során foglalkoztam konfliktusokkal, konfliktushelyzetekkel. A magánnyomozói munkám során, gyakoroltam HR-munkaerő fejlesztési szakértői tevékenységet, továbbá egyetemi végzettségű andragógiai és felnőttképzést szakértői képzésekkel is foglalkoztam. A büntetés-végrehajtásnál történő munkafeladataim közt a fogvatartottak képzésével kapcsolatos európai normákkal is foglalkoztam. Kutattam a grafológiai tanulmányaim során személyek kézírásjegyeinek változását.

A terület- és településfejlesztést az egyetemi évek alatt sajátítottam el, titkos környezettanulmány végzése alatt az általános ismereteimet hatékonyan felhasználom. Az ingatlanközvetítő és tanácsadó, értékbecslői végzettségem, jártasságom az ingatlanokkal kapcsolatos visszaéléseknél hatékonyan alkalmazható, például ingatlan adásvételi szerződés megkötésénél az ügyvédi ellenőrzés nem volt hatékony, így az ingatlan tévesen lett olyan személy nevére írva, akinek nem volt joga az ingatlanhoz. A sajtóval és a szóvivőkkel való kapcsolattartás elmélyítésére is adott az élet lehetőséget, a rendvédelmi pálya során, így a média területét is megismertem, a Magyar Rádió Zrt. sajtófelelőseinek képzését is elvégeztem.

A Magánnyomozó Iroda és

A MAGÁNNYOMOZÓK A MAGÁNBIZTONSÁGÉRT dolgoznak tevékenykednek. Így az együttműködés a legfelelősségteljesebb, egymás bizalmi munkájának háttértámogatása, személyes és jó kapcsolatok kialakítás a munka elvégzése során.

A leghatékonyabb a női és férfi magánnyomozók együttes munkája. A nők precízebbek, jobb empátiás készséggel rendelkeznek és az aprólékos szorgalom is előny e szakmában. A férfiaknak nagyobb a műszaki, informatikai, „térképolvasó” készségük.

A magánnyomozáshoz nem “erős” emberekre van szükség, hanem gondolkodó, kreatív, az átlagosnál gyorsabb reagálási képességekkel rendelkező szakértő személyekre, akik ismerik a bizalom, a titoktartás, az adatvédelem, az üzleti titok fogalmát.

A magánnyomozó munkájához hozzátartozik nemcsak a múltja, hanem a folyamatos továbbképzés, valamint a társadalmi változásokhoz történő gyors reagálási képesség. Figyelemmel kísérni a folyamatos jogszabályi változásokat, titoktartással, bizalommal és tisztelettel lenni mások iránt. Hiszem, hogy akiknek múltjuk volt a rendvédelmi, nemzetbiztonsági területeken, azoknak jelenük és jövőjük is lesz a magánnyomozó szakmában, amelyben követjük a változásokat és a törvényesség, a diszkréció, a bizalom erejével felvértezve végezzük a munkánkat.

A MAGÁNBIZTONSÁGÉRT tevékenykedve nemcsak azok a személyek dolgoznak, akik valamikor a rendvédelem és nemzetbiztonsági területeken dolgoztak, hanem olyan magas felkészültségű, felsőfokú szakmai ismeretekkel rendelkező magánnyomozók, és a biztonságtechnika, az informatika, a személyvédelem területét ismerő, színvonalas felkészültséggel rendelkezők együttes munkája biztosítja a MAGÁN BIZTONSÁGOT, nemcsak a magánélet, hanem az üzleti élet területén, a társadalomban betöltött szerepük is jelentős a MAGÁNNYOMOZÓ SZEKTORNAK.

Az ITAMOL Magánnyomozó iroda együttműködésben tevékenykedik a Magánbiztonság területén, a szakmai színvonalba tartozó olyan személyekkel, akik így együttes támogatást tudnak biztosítani egymásnak.

Ha Önnek a megbízhatóság mellett a magas fokú szakmai felkészültség is fontos, forduljon magánnyomozó irodánkhoz! Várjuk bizalommal, szíves megkeresését!